Lekker Lomp - De Voedselbank editie

Home  -  Agenda
Lekker Lomp - De Voedselbank editie - LEEFTIJD 18+
OPENINGSTIJDEN: 22:00 - 05:15

woensdag 09-06-2010

Met Veel Trots presenteren we jullie met medewerking van Club Rodenburg. Lekker Lomp - De voedselbank editie! Het Voedselbank Benefiet feest!
Steeds meer mensen worden afhankelijk van de voedselbank in deze onzekere tijden. En dit is natuurlijk een slechte ontwikkeling. Daarom heeft Lekker Lomp Events besloten om iets te doen voor Voedselbank. De voedselbank en hun vrijwilligers doen dagelijks geweldig werk voor duizenden gezinnen. En verdienen in het zonnetje te worden gezet. En dat kan niet beter dan met een lekker feestje! Ons doel voor dit evenement is naast een mooi geldbedrag en Bewustwording. Daarnaast ook het taboe te doorbreken dat het geen schaamte is om afhankelijk te zijn van de voedselbank.
Daarom zal Zaterdag 2 September Club Rodenburg veranderen in een heerlijke dansvloer waarmee je tegelijkertijd een heel goed doel steunt! Dubbel feest dus!
We hebben een heerlijke line-up met unieke battle's, Echte legendes in de Hardcore en heerlijke beukende Early en Millennium beats waar je U tegen zegt. Dit allemaal met een fantastische soundsystem. In een geweldige locatie waar elke Hardcore liefhebber bekend mee is. Kortom alles is aanwezig voor een lekker lomp avondje stampen!
Tickets: